What industry's small business owners have the highest salaries?

تم إضافة السؤال من قبل Hany Sewilam Abdel Hamid , Director of Sales and Marketing , Creative Sense
تاريخ النشر: 2016/01/28
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

It's strategic farms working across Banking and public sector companies.

Typically the workforce includes management consultants .

soukaina bouarga
من قبل soukaina bouarga

Considered entrepreneurs authorities authorized the issuance of work permits