In Tally, Company Restore option is available in : a. Company Features b. Company Information c. Configuration d. None of these?

تم إضافة السؤال من قبل manseer muhammed ali , Accountant General , Royal Lighting L.L.C & Royal Furnishing LLC
syed mujeebuddin syed
من قبل syed mujeebuddin syed , Accountant , Dar Al Najat Medical Technology

IN TALLY COMPANY RESTORE OPTION IS AVAILABLE IN THE START MENU COMPANY.

SO MY ANSWER IS

a) Company.