How to do scale in solidworks mechanical?

تم إضافة السؤال من قبل Hashem Elsayed , Strategy and PMO Director , AL-Marzouki Engineering Consultancy
تاريخ النشر: 2016/01/30
Saeed Bahatab
من قبل Saeed Bahatab

To set the scale of a drawing sheet: Go to Properties. In the Sheet Properties dialog , edit the values of Scale.   To set the scale of a drawing view: select a view or views, then set the Scale in the PropertyManager.