What is risk-averse investor ?

تم إضافة السؤال من قبل Sultan Alghamdi
تاريخ النشر: 2016/02/01
Saeed Al Awadi
من قبل Saeed Al Awadi , trainee in finance department , Etisalat Academy

an investor who would prefer low-risk investment over risky investment

Ahmed Alkhateb
من قبل Ahmed Alkhateb , Independent Accounting , Self employed

The investor who prefer low risk investments

imran Noor -
من قبل imran Noor - , Audit Officer , Auditor General of Pakistan

An investor not in nature to take risk in search of profit is risk averse investor.