What is the difference b/w continual and continuous improvement?

تم إضافة السؤال من قبل Saleem ul haq Ansari , Manager Mechanical/Certified IRCA Auditor of ISO 9001:2008 Cert No IQ-LA10834 , PUBLIC SECTOR ORGANIZATION
تاريخ النشر: 2013/04/29
Sheethal T S
من قبل Sheethal T S , Asst Manager- Quality Assurance , L&T Construction equipment ltd

Continuous is a45 deg linear curve whereas Continual is a45 deg step linear curve...