What are the important functions of strategic planning ?

تم إضافة السؤال من قبل Hazem Imam , Manager , Hisham Eissa Value Expert Office مكتب الخبير المثمن هشام عيسي
تاريخ النشر: 2016/02/02
Usman Islam
من قبل Usman Islam , Logistics And Warehouse Manager , Kirtanlal Scaffolding & Formwork

Value Management, cost benefit ratio and net present value these are some example that could achieved from strategic planning