يا جماعه والله انا قاعد ومن ساعات منزلت السى فى على بيت كوم مفيش شغل فين الشغل انا عايز اشتغل وياريت اسافر ؟

تم إضافة السؤال من قبل mohmad elmasry , مندوب مبيعات وامين مخازن , مندوب مبيعات شركة رايه للاغذاية
تاريخ النشر: 2016/02/03
اشرف عبد الرحمن السيد الدبابية
من قبل اشرف عبد الرحمن السيد الدبابية , مدير ادارة الموارد البشرية وضبط الجودة , مكتب الاستشارات الهندسية وضبط الجودة -كونتست لاعمال ضبط الجودة د-ايمن شاهين

استعن بالله ولا تعجز

هناك دراسات تقول ان الحصول على فرصة جيدة قد يستغرق ستة اشهور كمتوسط فلا ينفذ صبرك سريعا وقدم باكثر من مكان

يسر الله لنا جميعا سبل الخير .

أحمد فوزي زكي اسماعيل
من قبل أحمد فوزي زكي اسماعيل , accounting manager , chapatti Indian Restaurant

توكل على الله اخي تفرج ان شاء الله لا تيأس

Hazem Mohamed Abdelhafez
من قبل Hazem Mohamed Abdelhafez , مبيعات داخلي , HyPeR oNe

ربنا يكرمك انت وكل عاطل اللهم امين وتلاقي وظيفة مناسبة .

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

لا تيأس وليس سريعا ستتوظف الا حينما يكتب الله لك ذلك بالوقت الذي يراه مناسبا لك