List and describe six reasons why information systems are so important for business today?

تم إضافة السؤال من قبل Sattar Al mozany
تاريخ النشر: 2016/02/03
Rizwan Jafar Tambe
من قبل Rizwan Jafar Tambe , Division In Charge (Recycled Plastic) , Confidential

1. Operational excellence 2. New products, services, and business models 3. Customer and supplier intimacy 4. Improved decision making 5. Competitive advantage 6. Survival