What role does management policy play in long term and short term operation?

تم إضافة السؤال من قبل Vikas Bachhuka , Sales Manager - Tire, Lubs & Batteries , ALI ALGHANIM & SONS AUTOMOTIVE CO.
تاريخ النشر: 2016/02/06
Ahmed Abdullah   Al Zahrani
من قبل Ahmed Abdullah Al Zahrani , Real Estate, E Commerce, Merchandis Planning & Assortment planning , owner

organization sets that are centered on tasks that can be achieved