What are the types/examples of Virtual Firewall?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Muhammad Ayub , Senior Cloud Engineer , Etisalat
تاريخ النشر: 2016/02/07
Jitendra Kumar Byas
من قبل Jitendra Kumar Byas , Network Administration , Impetus infotech pvt.ltd

checkpoint virtual appliance.

Daoud Daoud
من قبل Daoud Daoud , Information Technology Operations Team Lead , Hikma Pharmaceuticals - Jordan

Find below link

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_router_and_firewall_distributions

Arsalan Safdar
من قبل Arsalan Safdar , Network and Systems Engineer , Arrumman Group

Fortigate VM appliance

Palo Alto VM appliance