When working as consultant, what will be the best approach to change the client's way of thinking concerning the roles of consultant?

and how to avoid/eliminate the conflict, if any?

تم إضافة السؤال من قبل Hayder Ali Suliman Al Rawashdeh , SETEC , SETEC
تاريخ النشر: 2016/02/11
محمد زينهم احمد عيد
من قبل محمد زينهم احمد عيد , مدير مبيعات , فيوتشر للاستثمار العقارى

I'm working on at the Laeken barrier between me and the client