How we will finilize the 2 way & 3 Way valve in chilled water pipeline? on what basis we will select this valves?

تم إضافة السؤال من قبل Md Akram Pasha Mohammed , Construction Project Engineer in HVAC , Blue Star Ltd
تاريخ النشر: 2016/02/13
Ussai Gualtiero
من قبل Ussai Gualtiero , in

Secondo la potenzialità del scambiatore di calore.

adnan khan khan
من قبل adnan khan khan , supervisor , Heavy Mechanical Complex

it's depend on the design of the system.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

its all depend on the design of the system if its a two pipe system or four pipe system ,with variable flow .

qasem al bali
من قبل qasem al bali , HVAC Projects Manager , Ozone AC Contracting Company

Depend on the design of the system if Constant Flow or Variable Flow