Why employer take cv as trusted document?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Magdy Shahat Salem
تاريخ النشر: 2013/09/18
Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

Because your CV is the first introductory communication with prospective employer, which reflects your integrity, honesty, trust, experience, qualifications and personal information.

Mahmoud AbdElaziz Mohamed Shabaan
من قبل Mahmoud AbdElaziz Mohamed Shabaan , Business Development Director , OAD Developments

Cv without references and good presentation on the interview -One to One- is nothing, So it's not always be trusted.