How does the yellow internet port differ from other ports in a modem+router?

تم إضافة السؤال من قبل Roshan Firozkhan , IT System Administrator , Emirates Driving Institute
تاريخ النشر: 2016/02/18
Shamjid Shamsudheen
من قبل Shamjid Shamsudheen , IT Support Engineer , Future Talent Technology

Yellow internet port is  used  for the incoming cable which comes from ONT & other ports are for the client machines like PCs, laptops etc