Can you provide examples of companies in the Arab world doing content marketing? specially blogging? there is Bayt who else?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/02/20
Maha Eissa
من قبل Maha Eissa , Social media analyst & strategist , SM Radar

Think Marketing TV, Edita, El-araby

Abdallah Kamhieh
من قبل Abdallah Kamhieh , Personal Fitness Trainer , Phoenix Fitness Club

RecruitMe, LinkedIn, Kershaw Leonard, Nadia, Hays, Charter House, BAC Middle East, Michael Page.