What are the basic factors to be considered while designing and executing MEP services in residential villas?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad atif khan , Project Manager , Sunnel Middle East Solar Energy systems Contracting LLC
تاريخ النشر: 2016/02/20
Shah Muhammad Dost Muhammad
من قبل Shah Muhammad Dost Muhammad , Technical Site Engineer , Salini Impregilo S.p.A

Majorly we have to see Slab grads & Back filling Materials & Earting