لو انا شغال فواتير بيع وشراء نقدي واجل وتسجيل قيود مستحقات العملاء والموردين ومصاريف المنشأة ... فماذا يكون المسمى الوظيفي ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Fathi , Accountant , Sweet makers company for chocolate industry
تاريخ النشر: 2016/02/20
hany metwally
من قبل hany metwally , رئيس قسم الموارد البشرية , شركة الاسكندرية لمحطات الحاويات الدولية

لو انت بكالوريوس تجارة شعبة محاسبة يكون المسمي الوظيفي محاسب اصدار وتحصيل فواتير ولو مش بكالوريوس تجارة يتم تغير الاسم بدل محاسب بموظف اصدار وتحصيل فواتير