What all are most important steps, prior to invite an ISO 22000-2005 certification body?

تم إضافة السؤال من قبل Sree Hari , quality control specialist , munch bakery food industries
تاريخ النشر: 2016/02/23
ANOOP KANIYERI
من قبل ANOOP KANIYERI , Manager Quality Assurance , Vittal Agro Industries

Internal announcement of ISO implementation. Team work initiation  to achieve ISO standard, need to give priority to food safety,sanitation, preventive maintenance activities. When system develops starts documentation as per the ISO standrad.