How to get a job in Instrumentation or Automation Engineering in UAE?

تم إضافة السؤال من قبل Abdu Samad , Instrumentation Engineer , Zeal Tech Pvt Ltd.
تاريخ النشر: 2016/02/24
Hasan Zainy
من قبل Hasan Zainy , Control / Instrumentation Filed Service Engineer , GE

Check isa.org Bayt.com Check Dcs and plc manufacturing website Check buesnies owner for Dcs and plc such oil and gas industry website Also the food industry such filing dairy product and juices