What are steps 1 and 2 in the normal procedure for accounting for internal reconstructions?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2016/02/25
Dasarathi Rath
من قبل Dasarathi Rath , Sr. Accountant , Al Luban Special Investment LLC

The normal procedure accounting for internal reconstruction step 1. Revaluation of assets, step 2. Reassessment of liabilities.