How to do you customize an intent while starting another activity?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Ahad , Mid Level Android Developer , GoLive Digital Revolution
تاريخ النشر: 2016/02/26
satish kumar durgam
من قبل satish kumar durgam , Developer , SASOL

An Intent is a messaging object you can use to request an action from another app component. Although intents facilitate communication between components in several ways, there are three fundamental use-cases:

To start activity

To start service

To deliver to broadcast