What is the difference between Business Continuity Management and Risk Assessment Management?

تم إضافة السؤال من قبل Anadel Moawad , Head of PMO , National Medical Care Company
تاريخ النشر: 2013/09/18
Abid Hussain
من قبل Abid Hussain , Sr. MIS Executive , Genpact

Business Continuity Management involves risk free planning with the available sources whereas Risk Assessment Management involves assessment of risk and to manage of process while minimising the risk.