Why do we put value by dollar when we create item code on system?

تم إضافة السؤال من قبل Murtada Gasmelseed Abdalah Ahmed , INVENTORY SUPERVISOR , BAJRAWIA FACTORY
تاريخ النشر: 2013/09/18
Amjed Pasha
من قبل Amjed Pasha , Business Development Executive , DRC HOLDING

I don't know which system (software) you are using, any how the Dollar value (1 USD =3.75 SAR) fixed where as EURO and other currencies are not fixed.