How do you develop shared values within the members of a sales team?

تم إضافة السؤال من قبل Sashikanta Mohapatra , Manager - Business Development/Sales Process Deployment , Vodafone Spacetel Limited
تاريخ النشر: 2016/03/04
Salman Saleem
من قبل Salman Saleem , Cashier cum salesman , Malik super store

Improving Sales Environments,Motivational Strategies,

Deya AL-Hawi
من قبل Deya AL-Hawi , Regional Sales Manager , ASTRA Grains

sharing and motivation and solve any problem positive attitude