Why organizations are afraid of implementing Cloud computing solutions ?

تم إضافة السؤال من قبل Dr Fahad ALGorain , IT Expert , Saudi Power Procurement Company (SPPC)
تاريخ النشر: 2016/03/07
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

The main reason could be Cyber Security concerns including compromise on data .However,this issue is gradually being proactively addressed by IT Hardware/solutions companies.Also affordability in some cases may also be an issue.