Can explain the timeshare method and is it acceptable in real estate market?

تم إضافة السؤال من قبل Asim Azaldeen Abdalrahman Mhammed , Property Manager , TAAM PROPERTY
تاريخ النشر: 2016/03/07
Rami Assaf
من قبل Rami Assaf , loading and Storage Operations Supervisor , Arab Potash Company

Thanksfor invitation

I am apologies to answer this question because it's not my specialist field

dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

Apologized for the answer, I do not know, leave the answer for the professionals.