List out commonly used natural refrigerant?

تم إضافة السؤال من قبل vishnu gopalakrishna
تاريخ النشر: 2016/03/08
George Costin Tomescu
من قبل George Costin Tomescu , Refrigeration Technician , Vrt-international

natural refrigerants is only amonia and co2

farhan chafekar
من قبل farhan chafekar , Mechanical Engineer , Arabi company w.l.l.

R134 R22 R404 ammonia R410

melvin mathew
من قبل melvin mathew , Sales Coordinator , SHINE FACTORY FOR ALUMINIUM

Nominal CFM would be per ton.may vary based on the application.

Md Jahurul Islam
من قبل Md Jahurul Islam , Sr.Service Engineer , Khan and Deen Traders

Commonly used natural refrigerant. R-290,

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

R134-R22-R404-R410...........hpsc