How SQL server database programmer easily learn NoSQL database?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Sumair , IT Project Manager , Saudi National Bank
تاريخ النشر: 2016/03/08
Muhammad Yuseef
من قبل Muhammad Yuseef , IT Manager , Master Point Trading

If you gain a solid understanding of SQL by exploring a relational DBMS such as MSSQL Server or Postgres, you'll develop skills that will be applicable to several NoSQL systems as well.