As a telecommunication engineer do you advise to keep going in academic or practical path?

الدراسة الذاتية على الانترنت

تم إضافة السؤال من قبل Zeinab ALHalabieh , Customer service , Comatec telecom company
تاريخ النشر: 2016/03/08
azam khan
من قبل azam khan , Electrical Engineer , unigulf trading and contracting

practical path because telecommunication industry is a vast and day by day upgrading if we go with practical much more things to learn and get updated by ourselfs