Explain two basic functions of Financial Management?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Khalique , Finance Manager , Value Real Estate & Construction
تاريخ النشر: 2016/03/09
SUJIT UCHIL
من قبل SUJIT UCHIL , FINANCE OFFICER , COLFAX FLUID HANDLING

1) Financial Control

2) Utilisation of Funds

Dasarathi Rath
من قبل Dasarathi Rath , Sr. Accountant , Al Luban Special Investment LLC

Two basic functions of financial management. 1. Procurement of funds. 2. Effective utilization of fund.