suggest some good training to improve administrative skills.

تم إضافة السؤال من قبل Cyril Neysa , Executive Assistant , Salamat School System (Head Office)
تاريخ النشر: 2013/09/19
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

One training would be, doing the Professional Presence. Wherein the trainee would act as part of a real big company. Check proper office attire, proper etiquette, speech habits, grooming and personal behavior as well.