بعد مافكيت الكانيولا نظرت الي الابرة تحولت لبلاستك بعد ثلاثه ايام رجاء الرد من سيادتكم وشكرا؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed HASSAN
تاريخ النشر: 2016/03/11
عبدالسلام احمد محمد محمد ابراهيم ahmed mohamed ibrahim
من قبل عبدالسلام احمد محمد محمد ابراهيم ahmed mohamed ibrahim , ممرض , مستشفي فاقوس العام

الكانيولا اول مابندخلها الوريد ونتاكد من الدم بنسحب الابره التوكر وندخل الكانيولا البلاستيك نفسها يعني اللي باقي في الوريد بلاستيك مش ابره

Haitham mahmoud mohamed Alshehemy
من قبل Haitham mahmoud mohamed Alshehemy , مدير فرع , مودرن موتورز

حضرتك الكانيولا عباره عن جزئين داخل بعض جزء معدن وهو ده اللي بيثقب الجلد وجزء بلاستيك وهو ده اللي بيبقي في الوريد لنقل الدواء او الدم او ......الخ