Which type of inventory control is expensive but helps keep inventory especially secure?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/03/12
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

RFID tags>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Rami Abbas
من قبل Rami Abbas , Sales Manager , Al Houda Contracting and Real Estate Development

I am sorry but I don't have experience in the filed.

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

RFID tags <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<,