Could you give me examples of the positive impact a company gets through integrated management system?

تم إضافة السؤال من قبل Keneth Sah , HSE Advisor , Oasis Enterprises LLC Al Shirawi Group
تاريخ النشر: 2016/03/15
Ahmed OUESLATI
من قبل Ahmed OUESLATI , IT Risk Manager | Auditor | Security Consultant | Quality Manager , National Digital Certification Autority (Certified ISO 9001:2008 by TUV Rheinland)

- Easy documentation management

- Manage one system is much more easy than manage ISO 9001 system, ISO 14001 system...