What is the minimum acceptable value of an alternator winding insulation resistance?

تم إضافة السؤال من قبل YASIR MEHMOOD , Senior Maintenance Supervisor (Offshore UZ 750) , GISCO Facilities Services LLC
تاريخ النشر: 2016/03/15
Thamarai kannan Natesan
من قبل Thamarai kannan Natesan , Electronics Engineer , Ceramic pipes company

you must check with megger (1000VDC)  normal multimeter won't give you accurate measurement.

alternator winding insulation should be from 1mohms to 1 Tohm