What make conventional lamps fail faster during operation?

تم إضافة السؤال من قبل Sameer Al Saleh , Executive Director , Qatari Investors Group (QIG/QSS) Technology
تاريخ النشر: 2016/03/15
Zohaib Arif
من قبل Zohaib Arif , Electrical Engineer , NTC Contracting LLC

due to some surge in nominal voltages and might be switching.!

Aamir Bashir
من قبل Aamir Bashir , Senior Electromechanical Technician , Mobiserve holding co.

Due to some surge in nominal voltage