What are the necessary precautions to take in order to maintain the safety of the workers inside the workplace?

تم إضافة السؤال من قبل fekair farouk
تاريخ النشر: 2016/03/15
Rustan Manalo
من قبل Rustan Manalo , SUPERVISOR , ALMISNED JOINERY

SAFETY FIRST!

THINK-TALK-ACT

BEWARE

Fahad nawaz
من قبل Fahad nawaz , Public , Future Tech

Before Start Works give Instruction to employee about Workplace and Type of works Before Starting Work Provide Training To Employee About PPE  and Provide All PPE (Personal Protective Equipment) To Worker