What are the step in closing financial statement in Sage Peachtree (Or any software) because when you enter any transaction, automatically it effect all the relevant accounts, so no need for further closing entries ?

تم إضافة السؤال من قبل Yasir khan , Accountant , JABER AL BALUSHI TRADING
تاريخ النشر: 2016/03/22
Mohamed Hakeem Meerashahib
من قبل Mohamed Hakeem Meerashahib , Branch Manager , Sri Lanka State Trading (General) Corporation

Thank for inviting.

Yes, indeed. There are couple of steps of closing entries to make.

For further reference visit to

http://learnthat.com/peachtree-accounting-training/1/