Which bullet is not true of the mechanical stage of SM?

   A)    Relationships: transactional and adversarial     B)    Bottom line impact: revenue neutral     C)    Active in source selection     D)    Reporting: low level     E)    Data: used to expedite

تم إضافة السؤال من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG
تاريخ النشر: 2016/03/22
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Active in source selection

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

wait more details from experts

dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

This is not Area of my ​​specialization , I hope to invite you only specialists in this area

AMAAN KHAN
من قبل AMAAN KHAN

Active in source selection;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

WAQAR SIDDIQI
من قبل WAQAR SIDDIQI

Active in source selection................