If there is NO HR Department in the organization... will it effect the business, Yes or No ?

تم إضافة السؤال من قبل Bart Gerrits , Head Of Human Resources , Interserve Learning & Development
تاريخ النشر: 2016/03/23
د Waleed
من قبل د Waleed , Management - Leadership-Business Administration-HR&Training-Customer Service/Retention -Call Center , Multi Companies Categories: Auditing -Trade -Customer service -HR-IT&Internet -Training&Consultation

It will affect business! however the impact scale may vary , and this depends on the size of the company and management !

Thank You

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

YES will it effect the business

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

offcurse will effect in negative