How can someone achieve good mark in Engineering?

تم إضافة السؤال من قبل Rami Assaf , loading and Storage Operations Supervisor , Arab Potash Company
تاريخ النشر: 2016/03/24
Sherif Mohammed Ibrahim
من قبل Sherif Mohammed Ibrahim , Senior Mechanical Technical engineer , Al-Latifia Trading & Contracting Company

keep studying, reading, internet search Google is your best friend

Eng Ahmed Elsharkawy
من قبل Eng Ahmed Elsharkawy , Civil Engineering Project Manager , Altwijry office

i agree with previous answers

Muhammad  Fahim
من قبل Muhammad Fahim , Assistant Professor , Sarhad University of Science & Information Technology, Peshawar

To polish your problem solving skills

mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran
من قبل mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran , مهندس مدنى , مكتب العطيشان الهندسى

I apologize for the answer and thanks

Mushreq Abdulmajeed
من قبل Mushreq Abdulmajeed , Senior Project Supervisor , Lagoon Spring Company

Thank you for invitation ... I agree with the other opinions

براء الغرايبة
من قبل براء الغرايبة , مهندس ميكانيك , مقاولات

Thank you for the invitation ... study, perseverance and constant work to get a good sign

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

If engineer is making new idea  or implementation of project in an unusual way