How can we derive an organisation status from outside?

تم إضافة السؤال من قبل Mundir Madathil , SENIOR ACCOUNTANT , ARABIAN PIPE LINES -ANABEEB SERVICES
تاريخ النشر: 2016/03/24
Aamir Ali
من قبل Aamir Ali , Executive , National Database and Registration Authority NADRA

Financial analysis also can help to derive an organizational status from outside. Income statement shows you the current financial situation. Thank!