How to get employment visa from Middle East countries?

تم إضافة السؤال من قبل MUSTAFIZUR RAHMAN , Senior Merchandiser , Ultimate Fashions Limited.
تاريخ النشر: 2016/03/25
khaled Qader Bakhsh
من قبل khaled Qader Bakhsh , Public Relations Officer , RAK PROPERTIES

  1. Passport copy
  2.  passport size photographs with white background
  3. Personal data outside the country
  4. Take all documents to the typing centre and after this to emigration
  5. sometime need security approval from emigration
  6. some time emigration send visa to uae embassy

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

by inturduse  ur cv to co. then they can send visa to u

Pragnesh Kamani
من قبل Pragnesh Kamani , PR Manager , Star Track General Trading LLC

You can get employment visa on the basis of offer letter from the company.