How to start up zero budget?

how to start up zero budget for Trading company (New Business)

تم إضافة السؤال من قبل Sivasubramanian R , Assistant Manager - Business Support and Accounting , M/s ASA Associates & LLP.,
تاريخ النشر: 2016/03/25
Artem Ochenko
من قبل Artem Ochenko , Marketing manager on South East Asian markets , "Intrade"

Hi Sivasubramanian, I mean you must inform more on the case you offered for a discussion, because a trading company is legal entity and you will be obliged form its authorized capital so you will have to invest capital.