How to improve the performance if sql query has order by clause?

تم إضافة السؤال من قبل suresh babu manukonda , Database Lead , creditsafe
تاريخ النشر: 2016/03/25
Nayyar Jawaid Ali Khan
من قبل Nayyar Jawaid Ali Khan , Manager Business Applications , Techsource LLC

After adding indexes use table index hints to boost query performance if your database allows...

Good luck!

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

Having Indexes on the tables will help performance overall for sure. Thanks.