Which bullet is not true of the proactive stage of SM?

    A)    Involved in development of requirements     B)    Short-term contracts     C)    Plan for recurring requirements     D)    Procurement adds value     E)    Active in source selection

تم إضافة السؤال من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG
تاريخ النشر: 2016/03/25
MUBARAK INAYTULLA KHAN
من قبل MUBARAK INAYTULLA KHAN , Procurement Manager , UNIT7 CONTRACTING EST. RIYADH.

The answer for the above question is INVOLVED IN DEVELOPMENT OF REQUIREMENT.

vidya sagar burra
من قبل vidya sagar burra , Assistant Manager SCM , Gati Kintetsu Express Private Limited

 Involved in development of requirements option a ................

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

wait more details answer from expert

Rami Abbas
من قبل Rami Abbas , Sales Manager , Al Houda Contracting and Real Estate Development

I have no experience in the subject I am sorry to disappoint.

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

  A)    Involved in development of requirements

Nikolaj Bekarslanov
من قبل Nikolaj Bekarslanov , SUPPLY CHAIN MANAGER , Rieker Schuh AG

As already written above, option A is correct.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

E)    Active in source selection

Sathish Prabhu.V
من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves

Right answer is B. Short term contract does not comes under Pro-active stage of Supply Management.

WAQAR SIDDIQI
من قبل WAQAR SIDDIQI

A)  Involved in development of requirements------------______________----Right Answer

dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

This is not Area of my ​​specialization , I hope to invite you only specialists in this area

AMAAN KHAN
من قبل AMAAN KHAN

Short-term contracts_______________

______________________________A