How does watching movies without translate and listening to more english songs help in learning English?

تم إضافة السؤال من قبل Mostafa Roshdy
تاريخ النشر: 2016/03/26
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

cuz learning of any language not about studying but about practicing and enjoyment

as long as u enjoy the language u will learn it fast

Martha  Alvarez
من قبل Martha Alvarez , Spanish Teacher , ETON Institute

I think it helps a lot, because students find an interesting way to learn English lenguage without boring.

Its important to motivate our students( or our selfs) to find better and ludic ways to learn