How to change 2D to 3D Give easy command?

تم إضافة السؤال من قبل Sabeel Ahmad , Safety site Inspector , Sinohydro China Ltd
تاريخ النشر: 2016/04/01
cool sallu
من قبل cool sallu , Sr Design Engineer , Featherlite Office Systems Pvt Ltd

using EXT - Extrude command we can change 2d models to 3d.

Sta Ji
من قبل Sta Ji , Auto CAD Designer/Drafter , Haif Construction Company

if you only want to change the view, press & hold shift+mouse middle button.

Noufal Ali
من قبل Noufal Ali , Designer (2D & 3D) , SAUDI FAN INDUSTRIES

in my knowledge you cannot change 2D to 3D in autocad.