اريد مساعدتكم بكتابه هدفي مهني قوي للتقدم لوظيفة ببنك بحكم خبراتكم الطويله افيدوني ! مع العلم اني ادرس محاسبه وسبق وتدربت بهاذا البنك وامتلك شهايد؟

تم إضافة السؤال من قبل Hussam ahmed anam , تدربت ببنك سبأ الاسلامي , بنك سبأ الاسلامي
تاريخ النشر: 2016/04/02
سيد احمد فؤاد سيد احمد على albaramawy
من قبل سيد احمد فؤاد سيد احمد على albaramawy , محاسب , شركة بشاى للحديد والصلب

التقدم للبنك يجب ان يجيد بعد اللغات  وملم بالترجمة التقدير التراقى يكون اعلى طبعا والا يقل عن جيد  ان يكون على علم كامل بكافة الدورات المحاسبية  ويكون لدية خبرة كافية فى التعامل مع الحاسب

هدى محمد ابراهيم بنداري
من قبل هدى محمد ابراهيم بنداري , مسئول علاقات عامه وتسويق وخدمه عملاء و تدريب كمبيوتر , مؤسسه تمكين للتنميه والتدريب بمحاقظه الشرقيه

الشغل في البنوك مش الحاجه الصعبه اللى كل متخيلها ... انا هقزل رئيي وعن تجربه شخصيه في رحله حلم الالتحاق ببنك طبعا يكون التقدير العام لا يقل عن جيد ... يكون كمبيوتر كويس ... وطبعا لغه تمام .. دا الطبيعي وكل اللى عليك انك تقدم ف كل البنوك لحد ما ربنا يسهل وبيك يكون مهتم وبيدأ التواصل معاك .. ممكن تدخل البنك بمجهودك الشخصي ودا احتمال 1% يا اما تشوف وسطه كويسه من دلوقتي وهتدخل البنك بأحتمال 101 %

عموما اعمل اللى عليك وبالتوفيق