What do you expect from the productivity of the Saudi citizen in the private sector?

تم إضافة السؤال من قبل Abufrass Kheder , مساعد مشرف امن Security Supervisor Assistant , مجمع الملك عبدالله الطبي المجال العربي
تاريخ النشر: 2016/04/03
Abufrass Kheder
من قبل Abufrass Kheder , مساعد مشرف امن Security Supervisor Assistant , مجمع الملك عبدالله الطبي المجال العربي

In increased improvement but I demand that the private sector provide training courses for Saudi citizens to improve and enhance the business and work itinerary